تورترکیه ویژه برای خرید به گودتور مراجعه کنید

دروازه بـرانــدنـبـورگ

دروازه براندنبورگ مشهورترین مکان دیدنی برلین است. نمادی از برلین و تقسیم آلمان در دوران جنگ سرد، در حال حاضر نماد ملی صلح و وحدت است. دروازه براندنبورگ یکی از مهم‌ترین آثار برلین است. یک نقطه عطف و نماد همه در یک سازه و دویست سال سابقه. نماد سابق شهر تقسیم شده، بازدیدکنندگانی را جذب می‌کرد که برای مشاهده جهان از پشت پرده آهنین، در طرف دیگر “نوار مرگ” که شرق را از برلین غربی جدا می‌کرد.

دروازه براندنبورگ به نماد وحدت تبدیل شده است

هنگامی که آلمان در پی سقوط برلین در نوامبر 1989 دوباره متحد شد دروازه براندنبورگ به سرعت خود را به نماد وحدت برلین جدید باز کرد. در 22 دسامبر 1989 رسماً به روی ترافیک باز شد و 100000 نفر برای جشن گرفتن این مراسم آمدند. متأسفانه این نیز منجر به آسیب جدی به بنای یادبود شد که نیاز به مرمت داشت و تنها در 3 اکتبر 2002 به طور رسمی بازگشایی شد.

تاریخچه دروازه براندنبورگ

دروازه براندنبورگ بین سال‌های 1788 تا 1791 بر اساس طرح‌های کارل گوتهارد لانگانس ساخته شد که چشم انداز آن از پروپیله در آکروپولیس آتن الهام گرفته بود. فردریش ویلهلم دوم، به دنبال بیانیه معماری مناسب برای افزایش رویکرد به بلوار Unter den Linden بود. اثر کلاسیک ماسه سنگ یکی از شاهکارهای این عصر است و تنها اثر برجسته از 18 پورتال شهری قبلی است.

مجسمه کوادریگا، نماینده الهه پیروزی، توسط یوهان گوتفرید شادو، که از فاصله‌ای دور قابل مشاهده است، در 1793 در دروازه نصب شد. از سال 1806 تا 1814، مجسمه در فرانسه به عنوان غنیمت ناپلئونی در سال‌های اسیر در فرانسه نگهداری شد. رقابت نظامی فرانسه و پروس برای تسلط بر امپراتوری. در جنگ جهانی دوم براندنبورگ دروازه آسیب دید اما در اثر بمباران متفقین تخریب نشد.

دیدنی‌های مهم در دروازه براندنبورگ

هنگام بازدید از بنای یادبود و قبل از عبور از آن طرف ، “اتاق سکوت” (Raum der Stille) واقع در بال شمالی، مکانی آرامش‌بخش را برای یک استراحت کوتاه فراهم می‌کند. دو مکان مهم دیگر که در کنار دروازه قرار دارند عبارت‌اند از میدان Pariser Platz با “Akademie der Künste” (آکادمی هنر) و سفارت بازسازی شده آمریکا.

اطلاعات دروازه براندنبورگ

نشانی: Pariser Platz 1, 10117 Berlin

معمار: کارل گوتهارد لنگانز ، کوادریگا ساخته گاتفرید اسکادو

سبک: نئوکلاسیسیسم